Showroom

Wood
Show

Onze liefde voor natuurlijke materialen – zowel in interieur als exterieur – beleef je het beste in onze showroom in Breda. Wat ons betreft de mooiste van Nederland.

BVO Wood Culture toonzaal vloeren en meubelen

In onze showroom verwelkomen wij particulieren, architecten, interieurdesigners en stylisten om hen te verwonderen met de meest innovatieve houten vloerencollectie. Onze passie voor natuurlijke materialen komt hier tot leven. In een onderscheidende en serene sfeer tonen wij je de nieuwste trends in de kracht van eenvoud. Een inspirerende omgeving waar je de schoonheid van hout optimaal ervaart.

"NIEUWSTE TRENDS IN DE KRACHT VAN EENVOUD"
Showroom BVO Wood Culture

Maak nu een afspraak

In onze showroom vind je een uitgebreide collectie van ons private kwaliteitslabel. Ook zijn wij brandstore van internationale high-end vloerenmerken. Kom kijken en ontdek dat er veel meer mogelijk is dan je denkt. Maak nu een afspraak, zodat we je persoonlijk kunnen verwelkomen en adviseren. Met aandacht en focus.

Laat je verwonderen

Pas als je onze toonaangevende collectie ziet, beleef je hoe hout – als natuurlijk en eerlijk materiaal – je woning, kantoor, hotel of restaurant kan verlevendigen. En kan voorzien van jouw eigen persoonlijke touch. Het eigentijdse ontwerp van onze showroom, inclusief het interieur en de buitenruimte, ademt respect voor de natuur en haar grondstoffen. Hout krijgt bij ons een tweede leven. Duurzaam en vol liefde.

BVO Wood Culture toonzaal vloeren, wandbekleding en interieur