BVO x Belgiqa

Vind hier Belgiqa parketvloeren

Bij BVO vind je prachtige vloeren van Belgiqa, die je interieur een unieke en elegante uitstraling geven. Als erkende dealer van Belgiqa, een vooraanstaande producent van hoogkwalitatieve parketvloeren, bieden we hun veelzijdige collectie aan. Ontdek nu de collectie van Belgiqa bij BVO en laat je inspireren door de tijdloze schoonheid en duurzaamheid van deze hoogkwalitatieve parketvloeren.

Belgiqa vloeren bij BVO
Belgiqa vloeren bij BVO

Belgiqa vloeren

Ontdek het meesterschap van Belgiqa parketvloeren - een symbool van duurzaamheid, ambacht en elegantie. Belgiqa staat bekend om zijn ongeëvenaarde kwaliteit en maatwerk. In het productiecentrum in Menen worden de eerste planken met zorg in het magazijn te drogen gelegd, waar het verhaal van Belgiqa begint.

De passie voor het vak is voelbaar in elk stuk hout dat bewerkt wordt. Met een schat aan ervaring beheersen zij kleur- en bewerkingstechnieken, waardoor elke plank een uniek karakter krijgt. Of je nu kiest uit een van de 9 diverse collecties, ieder heeft zijn eigen identiteit en accent. Het resultaat is een ecologisch verantwoord meerlagenparket dat elegantie en ambacht ademt. Ontdek de meesterschap van Belgiqa parketvloeren en geef je interieur een unieke en elegante uitstraling.

7 voordelen van Belgiqa vloeren

  1. 100% Belgisch vakmanschap: Belgiqa is trots op haar 100% Belgische makelij, waardoor je verzekerd bent van hoogwaardige kwaliteit en een perfecte pasvorm.
  2. Duurzaam en compatibel met vloerverwarming: Het parket van Belgiqa is duurzaam, stabiel en geschikt voor vloerverwarming, wat zorgt voor een warme en comfortabele vloer.
  3. Op maat gemaakt: Belgiqa biedt maatwerk, volledig afgestemd op jouw wensen en budget. Kies zelf de eindlaag, voeg, dikte, breedte, kwaliteit en kleur voor een unieke vloer die perfect bij jouw interieur past.
  4. Brede kleurkeuze: Met maar liefst 35 prachtige kleuren, zowel geolied als vernist, vind je bij Belgiqa altijd de perfecte tint voor jouw parketvloer.
  5. Ecologisch verantwoord: Belgiqa hecht veel waarde aan duurzaamheid en optimaliseert voortdurend haar productieprocessen om een ecologisch verantwoord parket aan te bieden.
  6. Stabiel en kwalitatief: Dankzij de toplaag van Europees eiken verlijmd op het berkenmultiplex, biedt Belgiqa parket een stabiele en hoogwaardige vloeroplossing.
  7. Ruime collecties: Met acht uiteenlopende collecties biedt Belgiqa een ruime keuze aan stijlen en designs, waardoor er voor ieder interieurproject een passende vloer te vinden is.

Kies voor Belgiqa vloerenparket en geniet van een kwalitatieve, op maat gemaakte en duurzame vloer die jouw interieur naar een hoger niveau tilt.

Belgiqa vloeren bij BVO

Ontdek de unieke Belgiqa vloeren bij BVO

Bij BVO kun je de hoogkwalitatieve Belgiqa parketvloeren ontdekken. Als exclusieve dealer in Nederland vertegenwoordigen wij de volledige collectie van deze Belgische meerlagen expert. Onze showroom biedt een scala aan houten vloeren die perfect aansluiten bij elke interieur- en levensstijl. Met zorgvuldigheid samengesteld, zijn onze parketvloeren altijd actueel en onderscheidend. Wij staan voor:

Ongekende service voor het beste resultaat

Bij BVO streven we naar perfectie en bieden we ongekende service om jouw ideale houten vloer te selecteren. Onze persoonlijke en betrokken aanpak omvat advies over alle mogelijkheden en het verstrekken van prachtige stalen en structuren. We maken het mogelijk om de vloer perfect af te stemmen op de persoonlijke interieurstijl. Ook afmetingen en custom afwerkingen zijn bij ons mogelijk.

Belgiqa vloeren bij BVO
Belgiqa vloeren bij BVO

Smaakmakend, exclusief en high-end

BVO staat al jaren bekend om haar smaakmakende, exclusieve en high-end houten vloeren en wandbekleding. Onze wood designers creëren unieke details die elk ontwerp een eigen verhaal geven. Met ons kwalitatief hoogwaardig private label en als brandstore van exclusieve internationale topmerken, zoals Belgiqa, bieden onze vloeren een inspirerende en persoonlijke sfeer in elke ruimte.

Eerlijk vakmanschap en oogstrelende producten

Bij BVO komt hout en design samen in eerlijk vakmanschap. Onze wood designers ontwerpen duurzame en innovatieve houtoplossingen voor vloeren en wanden, waarbij de natuurlijke schoonheid en textuur van hout prachtig tot uiting komen. Met respect voor de natuur creëren we een ongeëvenaarde selectie van exclusieve houten vloeren. Eigentijds, creatief en met precisie in detail, verbinden onze oogstrelende producten mens en natuur in hun puurste vorm. Bezoek onze showroom en laat je inspireren door de prachtige wereld van Belgiqa vloeren bij BVO.

Belgiqa vloeren bij BVO
Ontdek Belgiqa parketvloeren bij BVO