BVO x Listone Giordano

Ontdek Listone Giordano bij BVO

Ontdek nu Listone Giordano, een toonaangevend Italiaans merk dat jou als architect of ontwerper uitdaagt om opnieuw te denken over het gebruik van houten vloeren in hedendaagse woonruimtes. Het resultaat is een onderscheidend design, met creatieve bijdragen van bekende namen zoals Patricia Urquiola, Michele de Lucchi en Paola Lenti. 

Bij BVO presenteren we vol enthousiasme de unieke en inspirerende ontwerpen van de Listone Giordano collectie, waarmee je een vleugje Italiaanse elegantie en vakmanschap in je interieur kunt brengen. Ervaar de tijdloze schoonheid van deze prachtige houten vloeren en geef jouw leefruimte een bijzondere uitstraling.

Listone Giordano vloeren bij BVO
Listone Giordano vloeren bij BVO

Listone Giordano vloeren

Listone Giordano is wereldwijd bekend om zijn hoogwaardige houten vloeren, gebouwd op een lange geschiedenis van zakelijk inzicht. Het begon in 1870 met Eugenio Margaritelli's specialisatie in mechanisch gereedschap voor land- en bosbouw. In 1984 introduceerde Prof. Guglielmo Giordano een baanbrekende hardhouten vloer met ongeëvenaarde eigenschappen, ondersteund door een speciale meerlaagse berkenhouten drager voor stabiliteit en duurzaamheid. Sindsdien heeft Listone Giordano zijn verkoopkanalen uitgebreid, innovatieve ontwerpen gelanceerd en een Stichting opgericht ter bevordering van onderzoek en culturele interesse in hout. Ontdek de tijdloze schoonheid en kwaliteit van Listone Giordano-houten vloeren, perfect voor mensen die streven naar uitmuntendheid in hun interieurprojecten.

De Listone Giordano collectie

Ontdek een aantal meesterwerken van Listone Giordano met hun exclusieve collecties:

Listone giordano desir

De Listone Giordano Désir is een vloerencollectie geïnspireerd op het meesterwerk "The Seer" geschilderd door Giorgio de Chirico in 1915. Désir Atelier brengt op elegante wijze de harmonieuze proporties van smalle en langwerpige lijsten tot leven, zoals kenmerkend voor oude houten vloeren.

Bij BVO presenteren we met trots deze verfijnde vloerencollectie, waarin de tijdloze schoonheid van het verleden moeiteloos samensmelt met het hedendaagse interieur. De lijnen van Désir herinterpreteren de oude houten vloeren, waar langwerpige planken samensmolten in een uniek patroon. Vandaag de dag brengen we die harmonie terug met enkele vakkundige Heritage afwerkingen, waardoor het hout een warme en natuurlijke uitstraling krijgt die authentiek aanvoelt.

Met Désir kun je jouw interieur moeiteloos transformeren. De veelzijdigheid van deze vloer maakt het geschikt voor zowel een klassieke als moderne inrichting. Het omarmt de eclectische trends van vandaag, die spelen met verschillende stijlen en combinaties van meubels en decoratie.

De warme tinten op basis van eikenhout, vergelijkbaar met een onbeschilderd doek dat nog tot leven moet komen, voegen een vleugje "retro" toe aan je interieur. Van landelijk chic tot strak, Scandinavisch design of minimalistische Japanse stijl, Désir past perfect bij jouw persoonlijke smaak en creëert een unieke ambiance in elke ruimte.

Laat jouw creativiteit de vrije loop en breng jouw interieur tot leven met de tijdloze elegantie van Listone Giordano Désir. Ontdek de harmonieuze dans van Désir bij BVO en ervaar de kunst van verfijnde vloeren in jouw leefruimtes.

Listone Giordano Medoc

Ontdek de betoverende wereld van Listone Giordano Medoc bij BVO, waar we vol trots deze verfijnde vloerencollectie presenteren. Laat je meeslepen door het meesterwerk van vakmanschap, ontworpen door de creatieve geesten Michele De Lucchi en Philippe Nigro.

Medoc is geïnspireerd op majestueuze vormen van houten stammen, waardoor de onmiskenbare trapeziumvorm jouw ruimte een unieke charme geeft. Deze tijdloze vloer omarmt het natuurlijke karakter van hout, waarbij de oorspronkelijke ontwerpen van oude planken behouden hebben om het kostbare materiaal te respecteren. Het resultaat is een prachtige en ambachtelijke uitstraling die je interieur een onderscheidende allure geeft.

Wat Medoc extra bijzonder maakt, is de speciale zaagtechniek die ze hebben toegepast. De onnauwkeurige gezaagde snijvlakken creëren een speels en tactiel effect, dat subtiel speelt met licht en schaduw en de vloer tot leven brengt.

Bij BVO begrijpen we de ware schoonheid van Listone Giordano Medoc en daarom hebben we ervoor gekozen om deze unieke collectie in onze showroom te presenteren. Hier kun je de verfijnde pracht van Medoc ervaren en je laten betoveren door de tijdloze elegantie die het aan jouw ruimte toevoegt.

Ontdek Listone Giordano Medoc bij BVO en geef jouw interieur een meesterlijk statement. Met onze passie voor natuurlijke materialen brengen we de verfijnde kunst van houten vloeren bij jou thuis.

Listone giordano fabrique

Listone Giordano Fabrique is een eerbetoon aan de rijke geschiedenis van industriële revoluties, waar technologie nieuwe levensstijlen schiep en de mens zijn wortels ontdekte. Bij BVO presenteren we dit unieke parket in naadloze berkenhouten lagen, dat een oppervlak heeft als een kostbaar textiel.

De betoverende en organische structuur van deze tegel creëert een bijna monolithisch esthetisch effect, waardoor het lijkt alsof de vloer naadloos doorloopt. De kostbare vezels van berkenhout krijgen een geheel nieuwe en verrassende persoonlijkheid dankzij innovatieve oppervlaktebehandelingen in kleur en kruisborsteling.

Met Listone Giordano Fabrique brengen ze de harmonie tussen technologie en natuur tot leven. Elk product van Listone Giordano wordt aangedreven door het technologische hart van berkenhout, dat resulteert in een prachtige vloer met een gelijkmatige en een fascinerende textuur.

Ervaar het verhaal van Listone Giordano Fabrique bij BVO en laat deze betoverende vloer jouw interieur transformeren. Met Fabrique creëer je een elegant en tijdloos canvas dat de geschiedenis omarmt en tegelijkertijd een nieuwe visie op hedendaagse vloeren biedt. Ontdek de magie van Fabrique en breng een verfijnde en unieke sfeer in je woning, kantoor of een andere ruimte.

Waar hout en design samenkomen

BVO is al jarenlang een toonaangevend merk als het gaat om exclusieve houten vloeren en wandbekleding. Onze wood designers weten de klanten telkens te verrassen, prikkelen en verwonderen met het summum van duurzame, houten toepassingen. Met unieke details die elk ontwerp een eigen verhaal geven.

Listone Giordano vloeren bij BVO

Onze wood designers ontwerpen duurzame en innovatieve houtoplossingen voor vloeren, van de hoogste kwaliteit en die de natuurlijke schoonheid en textuur van hout belichten. Met oog voor jouw persoonlijkheid, stijl en smaak, komen we tot een ongeëvenaarde selectie van exclusieve houten vloeren die je nergens anders in Nederland ziet.

Bezoek onze showroom in Breda om onze liefde voor natuurlijke materialen te beleven. Hier tonen we de nieuwste trends in de kracht van eenvoud en presenteren we oogstrelende producten die de mens en de natuur verbinden. Ontdek de Listone Giordano vloeren en laat je verrassen door de creatiefste designs en mooiste parket uitstraling. Wood culture wordt hier werkelijkheid.

Ontdek Listone Giordano vloeren bij BVO
Listone Giordano vloeren bij BVO