Brandstore

Brandstore

Naast een eigen kwalitatief private label is BVO ook brandstore van Belgiqa, Di Legno, Oscar Ono en Listone Giordano. Internationale topmerken die dezelfde passie delen voor creatieve en innoverende toepassingen van natuurlijke materialen.

Alleen het beste is goed genoeg. Met elkaar inspireren we particulieren, architecten en interieurdesigners met de rijke eigenschappen van hout, gecombineerd met modern design en innovatieve technologie. Op een duurzame manier en met behoud van eigen karakter. Nieuwsgierig? Bezoek onze toonzaal en laat je verrassen door de creatiefste designs en mooiste parketuitstraling. Wood culture wordt hier werkelijkheid.

"HAUTE COUTURE ONDER DE HOUTEN VLOEREN"
Listone Giordano vloeren bij BVO

Listone Giordano
– Genius+ collectie

Dit Italiaanse topmerk daagt architecten en ontwerpers uit om opnieuw na te denken over de toepassing van houten vloeren voor het hedendaagse wonen. Met als resultaat: een onderscheidend design van onder andere Patricia Urquiola, Michele de Lucchi en Paola Lenti.

"Natural genius"

Belgiqa
- Flagship Store

De hoogkwalitatieve parketvloeren van deze Belgische meerlagenexpert zijn extreem gewild bij interieurprofessionals. Dit vanwege de unieke kleurbehandelingen. Als enige flagship store van Nederland, is de hele collectie van Belgiqa vertegenwoordigt.

"Architectural
wood flooring"
Belgiqa vloeren bij BVO
Di Legno vloeren bij BVO

Di Legno – Premium dealer

Ontdek de unieke doorleefde parketvloeren van het merk Di Legno. Zowel in een rustiek als modern interieur zijn deze vloeren een eyecatcher. Een speciaal, natuurlijk proces geeft de collectie van Di Legno een authentiek en vintage karakter. In een kleurenpalet, zoals die in de natuur te vinden is.

"The beauty of aging"

Oscar Ono
- Exclusief dealer

Als enige in Nederland levert BVO de exclusieve Parijse collectie van Oscar Ono: de haute couture onder de houten vloeren. De handgemaakte houten panelen met unieke patronen schitteren in menig huis, kantoor, hotel en restaurant. 

"Shake the lines"
Oscar Ono vloeren bij BVO