Over ons

Wood designers

Smaakmakend, exclusief en high-end. Al jaren zet BVO de toon als het gaat om houten vloeren en wandbekleding. Met unieke details die elk ontwerp een eigen verhaal geven.

BVO Wood Culture showroom vloeren en meubelen

Onze wood designers weten klanten telkens te verrassen, prikkelen en verwonderen met het summum van duurzame, houten toepassingen. Altijd tijdloos, elegant en stijlvol. Met ons kwalitatief hoogwaardig private label, maar ook als brandstore van exclusieve internationale topmerken. Onze vloeren creëren een inspirerende en persoonlijke sfeer in elke ruimte.

"HOUT EN DESIGN KOMEN HIER SAMEN"
BVO Wood Culture showroom vloeren en meubelen

Eerlijk vakmanschap

De wood designers van BVO ontwerpen duurzame en innovatieve houtoplossingen voor vloer en wand. Van de hoogste kwaliteit en die de natuurlijke schoonheid en textuur van hout belichten. Ze trekken alles uit de kast om dit natuurproduct tot zijn recht te laten komen. Met oog voor jouw persoonlijkheid, stijl en smaak. En met respect voor de natuur. Met elkaar komen we tot een ongeëvenaarde selectie van exclusieve houten vloeren die je nergens anders in Nederland ziet. 

Oogstrelende producten

Onze wood culture weet particulieren, bedrijven, architecten en interieurdesigners te inspireren. Met het mooiste parket, dat de natuur organisch toevoegt aan je interieur. Eigentijds, creatief en met precisie in detail. Hier komen hout en design samen. In oogstrelende producten die de mens en de natuur verbinden. In hun puurste vorm. Nu en in de toekomst.

Belgiqa vloeren bij BVO