BVO x Oscar Ono

Ontdek Oscar Ono

Bij BVO zijn we trots om als enige in Nederland de prestigieuze Oscar Ono Parijse collectie te mogen aanbieden - het neusje van de zalm wanneer het op houten vloeren aankomt. Deze vloeren brengen een exclusieve touch naar elk interieur. Met hun ambachtelijk vervaardigde panelen en onderscheidende patronen hebben ze reeds een plek gevonden in vele huizen, kantoren, hotels en restaurants. De luxueuze uitstraling van de Oscar Ono collectie maakt van elke ruimte een kunstwerk.

Oscar Ono vloeren bij BVO
9 redenen om te kiezen voor Oscar Ono vloeren
  1. Een uniek ontwerp: Elke Oscar Ono vloer wordt gekenmerkt door zijn unieke patronen en ontwerpen, geïnspireerd door de romantische straten van Parijs. Dit zorgt ervoor dat geen twee vloeren exact hetzelfde zijn, waardoor je ruimte een eigen karakter krijgt.
  2. Hoogwaardige kwaliteit: De vloeren van Oscar Ono staan ​​bekend om hun duurzaamheid en stevigheid. Ze zijn gemaakt van de beste houtsoorten en vervaardigd met ongeëvenaarde vakmanschap.
  3. Luxueuze uitstraling: Een Oscar Ono vloer wordt vaak beschouwd als de haute couture onder de houten vloeren. Het toevoegen van zo'n vloer aan je ruimte tilt de esthetiek en het gevoel van luxe onmiddellijk naar een hoger niveau.
  4. Duurzaamheid en milieubewustzijn: Oscar Ono combineert traditie met innovatie en legt de nadruk op het gebruik van natuurlijke, duurzame materialen. Ze zijn toegewijd aan milieuvriendelijke productiemethoden.
  5. Samenwerking met topontwerpers: De samenwerking van Oscar Ono met gerenommeerde ontwerpers zoals Raphael Navot betekent dat elke vloer doordrenkt is met een verfijnde artistieke visie.
  6. Veelzijdigheid: Of je nu een modern appartement, een traditioneel huis, een stijlvol kantoor of een chic hotel inricht, er is een Oscar Ono vloer die perfect aansluit bij je esthetische behoeften en functionele eisen.
  7. Onderhoudsvriendelijk: Ondanks hun luxueuze uitstraling zijn Oscar Ono vloeren ontworpen om bestand te zijn tegen de dagelijkse uitdagingen, waardoor ze relatief eenvoudig te onderhouden zijn.
  8. Exclusiviteit: Door te kiezen voor een Oscar Ono vloer, kies je voor een stuk exclusiviteit. Deze vloeren zijn niet alomtegenwoordig, wat bijdraagt aan hun bijzondere aantrekkingskracht.
  9. Waardevermeerdering: Investeren in een Oscar Ono vloer kan de waarde van je vastgoed verhogen, dankzij de combinatie van kwaliteit, design en exclusiviteit.

Kiezen voor een Oscar Ono vloer betekent kiezen voor kwaliteit, design en duurzaamheid. Het is een investering in tijdloze schoonheid en functioneel vakmanschap.

Oscar Ono vloeren bij BVO
Collectie Oscar Ono vloeren

Bij BVO bieden we een exclusieve reeks van Oscar Ono vloeren collecties aan. Elke collectie representeert een samensmelting van traditioneel vakmanschap en hedendaags design:

Oscar Ono OPUS

Dit handgemaakte, voorgemonteerde houten oppervlak is werkelijk een kunstwerk. Geïnspireerd door het mozaïek uit het oude Venetië en de houten kasseien van 19e-eeuws Parijs, is de Opus collectie het resultaat van jaren van toewijding om de betoverende traditie te herleven. De collectie biedt een organisch en eindeloos patroon dat zorgvuldig is ontworpen voor eenvoudige, naadloze installatie.

Oscar Ono Forêt

Een ode aan het vakmanschap, de Forêt Collectie toont een innovatieve benadering van houtoppervlakken met eindnerf. Deze handgemaakte collectie voor vloeren en wandbekleding haalt inspiratie uit de houten kasseien van Parijs uit de 19e eeuw. De voorgemonteerde eiken stukken met kopse nerf worden geleverd op eenvoudige planken, waardoor de installatie eenvoudig en snel verloopt.

Oscar Ono Qubes

De Qubes Collectie bewijst dat kwaliteit en betaalbaarheid hand in hand kunnen gaan. Ontwikkeld voor projecten met een strak budget, levert Qubes alle technische en esthetische voordelen van endgrain. Met zijn duurzame Europese eik en eindnerf design, biedt deze collectie hardheid, duurzaamheid en een superieure akoestiek tegen democratische prijzen.

We nodigen je uit om het beste van hout en design te ervaren met deze Oscar Ono collectie, nu exclusief beschikbaar bij BVO. Elk stuk vertegenwoordigt een compromisloze kwaliteit en het vakmanschap dat centraal staat in alles wat we doen.

Ontmoet BVO

Smaakmakend, exclusief en high-end. Dat is waar BVO voor staat. Als dé wood designers van Nederland, zijn we al jaren de pionier in het creëren van houten vloeren en wandbekleding die spreken. Elk ontwerp heeft een uniek verhaal, een handtekening die vertelt van vakmanschap, innovatie en passie.

Onze hout experts - of zoals wij ze liefkozend noemen, wood designers - hebben een uitzonderlijke gave om klanten keer op keer te verrassen met het summum van duurzame houten toepassingen. Het resultaat? Tijdloze, elegante en stijlvolle creaties die een persoonlijke noot toevoegen aan elke ruimte. Hierbij gaan we verder dan enkel ons private label. Als trotse brandstore van exclusieve internationale merken zoals Oscar Ono, brengen we een stukje wereldse klasse naar Nederland.

Oscar Ono vloeren bij BVO
Ontdek Oscar Ono vloeren bij BVO

Wil je de schoonheid van onze Oscar Ono collectie zelf ervaren? Neem contact met ons op of bezoek onze showroom. We staan klaar om jouw woondroom werkelijkheid te laten worden.

Oscar Ono vloeren bij BVO