BVO x Di Legno

Prachtige Di Legno vloeren bij BVO

Bij BVO zijn we enthousiast om jou kennis te laten maken met Di Legno, een exclusieve collectie parketvloeren met een doorleefde uitstraling. Onze prachtige vloeren zijn gemaakt van nieuw Europees eikenhout en stralen de charme uit van authentieke parketvloeren uit vervlogen tijden, zoals die te vinden waren in kastelen en herenhuizen. Met Di Legno vloeren voeg je een vleugje luxe en karakter toe aan jouw ruimte.

Ontdek de tijdloze schoonheid en duurzaamheid van Di Legno vloeren in onze showroom en geef jouw interieur een tijdloze uitstraling. Ontdek het hier.

Di Legno vloeren bij BVO

Waarom een Di Legno vloer?

Ontdek de tijdloze schoonheid en duurzaamheid van Di Legno vloeren, exclusief bij BVO. Als trotse dealer van deze prachtige parketvloeren laten we je graag ontdekken waarom Di Legno de ideale keuze is voor jouw interieur.

Di Legno hanteert een uniek en natuurlijk productieproces, waardoor de parketvloeren een ongeëvenaarde, doorleefde uitstraling krijgen. Elk plank vertelt zijn eigen verhaal, als een kunstwerk dat de essentie van tijd en geschiedenis vastlegt. Kies bewust voor Di Legno, een keuze die wordt gemaakt door fijnzinnige, eigenzinnige en creatieve geesten. De vloeren zijn meer dan alleen een vloerbedekking; ze vormen een solide basis waarop je interieur zijn eigen stijl kan ontplooien.

In het atelier in Genk wordt het natuurlijke rijpingsproces van het eikenhout voortgezet door ervaren handen. Met ambachtelijke technieken en gebruik van natuurlijke producten, creëren ze een doorleefde en natuurlijke uitstraling. Met unieke patronen en een patina die de tand des tijds lijkt te weerstaan, brengen Di Legno vloeren een tijdloze elegantie.

Bij BVO zijn we gepassioneerd door de schoonheid van Di Legno vloeren en willen we deze passie graag met jou delen. Bezoek onze showroom en ervaar zelf de unieke uitstraling en kwaliteit van Di Legno vloeren. Onze experts staan klaar om je te adviseren en te begeleiden bij het kiezen van de perfecte vloer die jouw interieur tot leven brengt en een warme, uitnodigende sfeer creëert. Met een Di Legno vloer haal je de tijdloze charme van het verleden in huis, zonder concessies te doen aan hedendaags comfort en stijl.

Di Legno vloeren bij BVO

8 voordelen van een Di Legno vloer

  1. Europese Eik van topkwaliteit: Bij Di Legno wordt er enkel met Europees eikenhout gewerkt, bij voorkeur afkomstig uit Frankrijk, wat zorgt voor het mooiste eindresultaat in jouw huis.
  2. Duurzaamheid en veroudering: Een Di Legno vloer wordt met de tijd mooier en geeft daardoor een extra meerwaarde aan jouw woning.
  3. Creatieve vrijheid: Je kunt inventief combineren in kleur, patroon, afmeting en afwerking, zodat het resultaat jouw persoonlijkheid perfect weerspiegelt.
  4. Gemakkelijk onderhoud: Het parket van Di Legno is bijzonder gemakkelijk te onderhouden, waardoor je er onbeperkt van kunt genieten zonder zorgen.
  5. Uniek productieproces: Di Legno is een pionier in het verouderen van parket en transformeert nieuw eikenhout in parket met een gerijpt karakter, wat bijdraagt aan een uitzonderlijke klasse in jouw interieur.
  6. Breed assortiment: Bij Di Legno bieden we een ruim gamma aan originele kleuren, patronen, breedtes en afwerkingen, waardoor je jouw leefwereld perfect naar eigen smaak kunt inrichten.
  7. Kwaliteit en duurzaamheid: Di Legno parket staat garant voor hoogwaardige afwerking en duurzaamheid. De vloeren zijn snel te plaatsen en vertonen geen zichtbare slijtage bij intensief gebruik, zodat ze lang meegaan.
  8. Veelzijdige opties: De planken zijn verkrijgbaar in verschillende diktes, lengtes en breedtes en kunnen naturel of bewerkt met olie of was geleverd worden.

Waaruit bestaat de Di Legno collectie?

In de uitgebreide Di Legno collectie vind je drie prachtige lijnen die elk hun eigen kenmerken hebben:

Di Legno Original

Laat je inspireren door een uitgebreid aanbod in legpatronen, kleuren, plankbreedtes, afwerkingen en patines, zodat je de vloer vindt die perfect aansluit bij jouw stijl en interieur. De Original collectie biedt een diversiteit aan tinten, patronen en afwerkingen waardoor jouw vloer een echte blikvanger wordt. Of je nu een landelijke, strakke, minimalistische of vintage stijl hebt, onze vloeren passen perfect in elke setting en tillen jouw interieur naar een hoger niveau.

Ontdek de prachtige selectie van Originale, Segato, Rurale en Intenso vloeren bij BVO en geef jouw woning karakter en allure.

Di Legno Pure

Ontdek de PURE collectie met twee sublijnen: PURE Basic en Barolo. Deze tijdloze en robuuste eiken vloeren zijn zorgvuldig voor jou geselecteerd en geven jouw ruimtes een karaktervolle uitstraling. Of je nu een landelijk of strak interieur hebt, deze vloeren passen perfect en vormen een natuurlijke basis in jouw woning.

Di Legno Design

Ontdek onze Design-collectie: eigentijdse, niet-verouderde houten vloeren van de beste Europese eik, verkrijgbaar bij BVO. Deze strakke en krachtige vloeren combineren een tijdloos design met de natuurlijke charme van de Europese eik. Het vakmanschap van meer dan twintig jaar zorgt voor een robuust en betrouwbaar resultaat. Kies voor deze moderne parketvloer en creëer een unieke eigenheid en sfeer.

Di Legno vloeren bij BVO

Ervaar een Di Legno

Kom langs in onze showroom en laat je inspireren door de kleuren, patronen en afwerkingen. Ons team staat klaar om je te begeleiden bij het maken van de perfecte keuze voor jouw woning of kantoor. Kies voor kwaliteit, duurzaamheid en stijl met een Di Legno vloer. Maak van je ruimte een warme en sfeervolle plek waar je elke dag van zult genieten. Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken of bezoek onze prachtige showroom in Breda.

Ontdek Di Legno vloeren bij BVO