Architecten

Architectuur
styling
Interieurdesign

BVO zoekt actief de samenwerking op met architecten, interieurdesigners en stylisten. Professionals die gaan voor de hoogste kwaliteit, eerlijke materialen en de mooiste designs.

BVO Wood Culture showroom

Als partner van architecten en designers gaan we samen op zoek naar een houten vloer waarmee jij je opdrachtgever weet te verrassen. Gegarandeerd. Onze high-end vloeren van topkwaliteit worden geproduceerd met innovatieve behandeltechnieken die de natuur omarmen in plaats van belasten. Duurzaam materiaal waarmee je voor de dag kunt komen.

"DÉ PARTNER VOOR ARCHITECTEN EN DESIGNERS"

Vanaf heden verwelkomen wij je ook graag in onze toonaangevende stand op het ETC (iedere maandag)

ETC DESIGN CENTER EUROPE
STANDNUMMER 99B
RANDWEG 20
4104 AC CULEMBORG
BVO Wood Culture toonzaal vloeren en meubelen

Zien, voelen en ervaren

Bezoek onze showroom samen met je opdrachtgever of alleen. Voor elke interieur- en levensstijl vind je bij ons een passende houten vloer. Onze hele collectie wordt met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Met oog voor detail en een neus voor trends. Zo is onze collectie parketvloeren altijd actueel en onderscheidend. Wat je bij ons ziet, vind je nergens anders in Nederland. Kom het zelf zien, voelen en ervaren.

Ongekende service

Samen streven we naar perfectie voor het beste resultaat. We adviseren je over alle mogelijkheden en denken met je mee om de juiste houten vloer te selecteren. Indien gewenst, ontvang je de mooiste stalen en structuren om te zien welke vloer de persoonlijke interieurstijl versterkt. Uiteraard zijn afmetingen en custom afwerkingen mogelijk. Onze aanpak is persoonlijk, vriendelijk en betrokken. Met een ‘white glove service’ die je nergens anders treft.

Behalve voor architecten, interieurdesigners en stylisten is BVO ook dé samenwerkingspartner voor projectontwikkelaars, makelaars en andere interieurprofessionals.

BVO Wood Culture showroom vloeren en meubelen
Puur
Esthetiek
High-end
Tijdloos
Stijlvol
Duurzaam
Liefde
Tijdloos
Liefde
Duurzaam
Stijlvol
Puur
Esthetiek
High-end